Seks zmenki s privlačno študentko

Če mislite, da seks zmenki ponujajo zgolj zdolgočasene starejše ženske, se motite. Sam sem ravno med seks zmenki spoznal zelo privlačno študentko, ki se je odločila za tovrstno spoznavanje moških predvsem zato, ker je želela nekoga, ki ji ne bi postavljal omejitev in ne bi imel do nje nobenih zahtev.

Priznala je, da so ji sex zmenki všeč zato, ker je ne privlačijo fantje njenih let, temveč starejši od 35, s katerimi se lahko tudi kaj pametnega pogovarja. Najini seks zmenki so se pričeli precej nedolžno, z dopisovanjem, med katerim pa sva hitro ugotovila, da sva si precej simpatična.

Njej je bilo všeč, da imam izkušnje v poslu, meni pa, da je tako pripravljena na učenje, in zato sva se začela hitro srečevati. Seks zmenki so prerasli v redna tedenska srečanja ob četrtkih, saj ob petkih nima predavanj. Tako vsak četrtek zvečer odidem do nje, ali pa jo povabim kam na lepše – in če mislite, da seks zmenki pomenijo zgolj hitro posteljno akcijo, se motite.

Običajno si vzameva celo noč zase in odkrivava, kaj nama je všeč, pri tem pa je edino pravilo to, da mora biti všeč obema. In včasih jo tudi presenetim, tako sem jo že peljal tudi v trgovino, da si je zame izbrala posebno perilo, ki ga lahko nosi zgolj ob četrtkih in le zame.……