Sex avanture na spletu

Ste samski in vsak vikend skupaj s prijatelji obiskujete bare in diskoteke. Ne iščete nič resnega, pač pa vas zanima zgolj kratka sex avantura, »one night stand«. Vendar z dekleti ponavadi nimate sreče, večkrat kot ne, namreč domov odidete sami.

Če pa ste le uspešni, pa se v mnogih primerih zgodi to, da se z dekletom, ko se poslovita, znajdete na nasprotnih bregovih – vam je bilo to enkratno srečanje dovolj, medtem ko si dekle želi nadaljevati vaša srečanja in ima drugačna pričakovanja kot ste jih imeli vi od vsega začetka. Za vaše težave obstaja enostavna rešitev. Vas zanima kakšna?

Photography of Woman's Red Lip

Na svetovnem spletu obstaja, in v zadnjem času njihovo število še bolj raste, veliko število spletnih strani, kjer lahko najdete telefonske številke deklet, ki bi si, prav tako kot vi, želele sex avanture s popolnim neznancem.

Njihova uporaba je popolnoma enostavna. Na nek način so celo podobne vse bolj popularnim socialnim omrežjem. Tako kot na socialnih omrežjih tudi na teh spletnih straneh dekleta objavijo svojo profilno fotografijo, vendar so na teh straneh fotografije bolj razgaljene in dekleta na njih več odkrivajo kot skrivajo.

Poleg tega dopišejo zraven še druge informacije, kot je npr. starost, pri nekaterih spletnih straneh dodajo tudi informacijo o nebesnem znamenju, prav tako pa tudi ime ter svoj kratek opis. Na teh straneh vi potem zgolj pregledate objavljene profile in izbere tistega, ki vas je najbolj pritegnil in vam je bil najbolj všeč.

Vse kar morate storiti je, da tej osebi preko te spletne strani napišete kratko sporočilo.  Ko vam dekle odpiše, se stvar lahko odvija povsem po vašem tempu – lahko si samo dopisujete, lahko pa si najprej dopisujete, nato se srečate v živo, prav tako pa se lahko dogovorite tudi, da dopisovanje preskočite ter se kar takoj dobite.