Sms sex v zvezi

Vaša zveza s partnerko je super na vseh področjih – odlično se razumeta, imata podobne želje, interese, cilje, všeč vam je njena družina, njeni prijatelji in obratno. Drug drugemu sta poleg vsega tudi dobra prijatelja in po vseh teh letih zveze si ne predstavljata življenja eden brez drugega.

Ujameta se v vseh pogledih, razen v enem, in sicer v spolnosti. Vi ste precej bolj odprti ter se želite posteljnim užitkom predajati precej pogosteje kot vaša partnerka, ki je spolnost zanima precej manj kot vas in je zadovoljna, če med rjuhe skočita le kdaj pa kdaj. S tem niste zadovoljni, partnerke pa si vseeno ne želite prevarati. Se sprašujete, kaj lahko storite? Eno izmed etično bolj »sivih področji« v tem primeru je sms sex.

Ali je to varanje ali ne je stvar vaše presoje in je lahko stvar debate. Prav zato lahko to predstavlja enega izmed načinov, kako zadovoljiti tako vaše potrebe, kot tudi potrebe partnerke, brez da bi kdorkoli od vaju trpel ali bil prevaran. Prav tako je sms sex eden izmed načinov, kako lahko uresničite svoje fantazije, vsaj preko sms sporočil. Prav tako je to lahko eden izmed odličnih načinov, kako spolno življenje vas in vaše partnerke nekoliko popestrite.

Sms sex namreč pomeni pošiljanje sms sporočil s seksi vsebino ali slikami, kar lahko predstavlja tudi del predigre za nato glavno dejanje. Morda lahko predlagate tudi vaši partnerki, da se preizkusi v pošiljanju takšnih sporočil z vami, lahko da bo to eden izmed načinov, ki bo tudi v njen vzbudilo večji libido.

Če pa niste ljubosumne sorte pa lahko oba poskusita s pošiljanjem takšnih sporočil drugim osebam, ne le med seboj, kar vam bo zagotovo nekoliko popestrilo vašo posteljno telovadbo.