So sex oglasi sploh pravi?

Večkrat sem že pogledal med sex oglasi, ki so na voljo pri nas. Ponudba je odlična in ženske ponujajo marsikaj, kar te pošteno razgreje, hkrati pa sem se tudi vprašal, ali so sex oglasi sploh prava stvar oziroma ali na koncu res dobiš osebo, ki se ponuja v opisu.

Če držijo, potem je to zagotovo odlično, kajti toliko pohotnic na enem mestu človek sicer težko najde – pa še truditi se mu ni treba, ker se ponujajo kar same in natanko povedo, kaj imajo v mislih oziroma kaj vse bi želele početi. Ker stvari vedno rad sam preverim, sem med sex oglasi poiskal poročeno žensko, ki si želi seksi avanture v dvoje predvsem preko tedna, ko je njen mož odsoten, njo pa razganja od strasti in si želi nekaj igric.

In vesel sem, da sem z njo vzpostavil stik, kajti hitro me je povsem razgrela, tako da sem si samo še želel, da bi imeli sex oglasi tudi to moč, dame kar takoj prestavijo do nje, da bi si lahko privoščila en pošten seks. Tako da sem zdaj stoodstotno prepričan, da sex oglasi niso potegavščina, ampak ti dejansko tudi dajo tisto, kar obljubljajo.

Je pa res, da moraš biti pri izbiri malo previden, kajti med sex oglasi lahko najdeš tudi kakšne čisto zmešane babe, ki bi si želele tako odbite stvari, da je bolje dvakrat premisliti, preden se strinjaš z njihovimi zahtevami.…